8.00 Prezentácia účastníkov
9.00 Otvorenie a príhovor predsedu OÚSR -Ing. Marián Varga – Ovocinárska únia SR
9.45 Spolupráca zväzov ovocinárov, zeleninárov, vinohradníkov a vinárov Slovenska - Ing. Jozef Šumichrast, PhD. – SPPK
10.00 Fyziológia rastlín v službách ovocinárov - Kelemen Péter – Stoller Europe S.L.U.
11.15 Perspektívne možnosti ovocinárskej výroby po roku 2021 - Ing. Viera Baričičová, PhD. – Odbor rastlinnej výroby MPRVSR
12:00 Predčasné odumieranie stromov marhúľ v produkčnej výsadbe - doc. Ing. Oleg Paulen, PhD., Ing. Jakub Mankovecký – Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva FZKI SPU v Nitre
13.00 Obed
14.00 Problematika rezíduí v ovocí z hľadiska pestovateľov - Ing. Martin Ludvík – Ovocnářská unie ČR
15.00 Revitalizácia starej bazovej výsadby - doc. Ing. Ján Mezey, PhD. – Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva FZKI SPU v Nitre
16.00 Pestovanie jahôd v slovenských podmienkach a ich predaj - Ing. Martin Valenteje – Danubius Fruct, spol. s r.o.
16.30 Význam organizácií výrobcov na trhu s ovocím - Ing. Peter Turlík – Ovocinárske družstvo Bonum
17.00 25 rokov ovocinárstva v Dunajskej Lužnej - Ing. Jozef Vozár – Danubius Fruct, spol. s r.o.
17.30 Blok vystúpení sponzorských spoločností
18.00 Valné zhromaždenie OÚSR
18.30 Večera a degustácia ovocných štiav a vín a posedenie s príjemnou hudbou